DDD Contract

DDD CONTRACT

Servicii DDD – Contract DDD in vederea autorizarii / functionarii

Efectuam tratamente DDD  in toate tipurile de spatii din Romania : magazine, farmacii, baruri, restaurante, sali de jocuri, depozite, birouri, galerii comerciale, clinici, cabinete, centre sportive etc.

Servicii autorizate prestate cu personal calificat DDD.

Ce autorizatii detinem ?

DSV – Directia Sanitar Veterinara 

DSP – Directia de Sanatate Publica

PST – Politie Serviciul Substante Toxice

PMB – Primaria Municipiului Bucuresti

Ce legi imi impun semnarea unui contract DDD?

Va prezentam o scurta enumerare a legislatiei care reglementeaza acest domeniu. Exista si alte acte normative, functie de activitatea specifica.

 • Legea nr. 485/2002
 • Legea nr. 9/2008
 • Ordinul Ministerului Sănătății nr. 315/2006
 • Legea nr. 95/2006
 • Hotărârea Guvernului nr. 685/1999
ddd deratizare

domenii de activitate unde contractul ddd este obligatoriu

DOMENII CONTRACT DDD

Alimentație publică – restaurante, cafenele, fast-food-uri, băcănii, brutării, patiserii, carmangerii și alte unități care manipulează, produc sau vând produse alimentare sunt obligate să încheie un contract DDD în conformitate cu normele de siguranță alimentară.

Hoteluri și pensiuni – unitățile de cazare care oferă servicii de cazare și masă trebuie să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a asigura un mediu de lucru sigur și curat.

Depozite și magazine de depozitare – depozitele și magazinele de depozitare sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a proteja marfa stocată împotriva deteriorării și contaminării.

Instituții de sănătate – spitalele, policlinicile, laboratoarele și alte instituții de sănătate sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a asigura un mediu de lucru sigur și curat pentru pacienți și personalul medical.

DOMENII CONTRACT DDD

Clădiri de birouri și sedii de companii – clădirile de birouri și sediile de companii sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a asigura un mediu de lucru sigur și curat pentru angajați.

Unități de învățământ – școlile, grădinițele și alte unități de învățământ sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a asigura un mediu de învățare sigur și curat pentru elevi și personalul didactic.

Industria alimentară – fabricile, unitățile de procesare și depozitare a produselor alimentare sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a proteja produsele alimentare împotriva contaminării.

Industria farmaceutică – fabricile și depozitele de medicamente sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a asigura condiții igienice și de siguranță corespunzătoare.

DOMENII CONTRACT DDD

Industria textilă – fabricile și depozitele de îmbrăcăminte și alte produse textile sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a proteja produsele împotriva deteriorării și contaminării.

Depozite de materiale și echipamente – depozitele de materiale și echipamente, cum ar fi depozitele de construcții, sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a proteja materialele și echipamentele împotriva deteriorării și contaminării.

Transport și logistică – companiile de transport și logistică sunt obligate să încheie un contract DDD pentru a preveni și controla infestările cu dăunători și pentru a asigura condiții igienice și de siguranță corespunzătoare pentru transportul și manipularea mărfurilor.

ddd contract

INFORMATII GENERALE DDD CONTRACT

Avantajele companiei noastre:

 • Acoperire putem acoperi intreaga tara si putem incheia contract DDD oriunde in Romania.
 • Mai economic: reducem drastic costurile companiei cu serviciile DD.D
 • Mai sigur: avem tehnologii care nu presupun intreruperea activitatii pentru efectuiarea tratamentelor DDD.
 • Experienta: Suntem o companie infiintata in anul 2010, si de atunci producem excelenta in domeniul DDD.
 • Rapiditate: Incheiem contractul in aceeasi zi in care ne lansati solicitarea.
 • Ieftin: Ne mandrim cu cel mai mic tarif din romania pentru Contractul DDD.
avantaje colaborare DDD

DE CE SA ALEGETI O FIRMA AUTORIZATA

Avantajele colaborarii cu noi

 • Solvabilitate Suntem o comnpanie cu experienta si renume in domeniul DDD, ne bazam pe brand in care am investit timp si bani. Nu ne permitem sa ne compromitem.
 • Experienta:  suntem autorizati incepand cu anul 2010 pentru activitati DDD iar zilnic efectuam dezinfectii pentru o varietate de agenti patogeni.
 • Personal calificat: Utilizam doar personal calificat. Toti operatorii nostri au calificare profesionala in domeniul DDD si sunt evaluati perioadic de catre DSP – NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA.
 • Echipamente de ultima generatie:  Utilizam doar nebulizatoare de ultima generatie.
 • Calitate:  Suntem certificati ISO 9001:2015 pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.
 • Sigur pentru mediu:  Suntem certificati ISO 14001:2015 pentru servicii deratizare, dezinsectie si dezinfectie. .
Leave this field blank

PROGRAMARI INTERVENTII

Contactati-ne pentru un contract DDD rapid si ieftin.

Furnizam rapid contract DDD pentru autorizare functionare punct de lucru societate. Nu trebuie decat sa contactati printr-o cerere de oferta sau un apel departamentul nostru de call-center pentru a stabili impreuna cea mai rapida si ieftina cale de colaborare. Solutiile propuse sunt sigure pentru dvs , familia dvs sau afacerea dvs.

Suna