Servicii

EXPERIENTA FACE DIFERENTA

Servicii de calitate oferite de o firma autorizata cu peste 10 ani de experienta.

Societetate noastra este autorizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti inca din anul 2010. Suntem autorizati de catre DSP – Bucuresti si DSV-Bucuresti pentru servicii DDD. Societatea noastra detine certificarea ISO 9001:2015 in domeniul calitatii pentru serviciile prestate si ISO 9001:2015 in ceea ce priveste protectia Mediului. Mai detinem certificari OHSAS 18001 iar in domeniul alimentar prestam servicii in acord cu ISO22000 si standardul HACCP.

SERVICII DDD

dezinsectie gandaci de bucatarie

Dezinsectie Gandaci

Gandacii  sunt  insecte comune medii spre mari,  au aspect turtit , cu doua perechi de  aripi  care apar in numeroase cladiri  Infestarea cu gandaci provoaca disconfort in viața de zi cu zi a oamenilor. Ecoprevent  ofera  tratamente impotriva gandacilor  atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice, sau asociatii de proprietari garantand rezultate bune in eliminarea acestora  . Informeaza-te acum fara nicio obligatie.

dezinsectie furnici

Dezinsectie Furnici

Furnicile  sunt o familie de  insecte care sunt ușor de identificat prin  antenele in unghi  și structura lor in trei sectiuni , cu o  talie ingusta . Existăa  trei tipuri principale de furnici, rosii, argintii și negre. Ele pot rovoca invazii enervante  in case sau companii  care afecteaza munca de zi cu zi sau familia. Tratamentele noastre sunt sigure si nu provoaca disconfort sau alergii. Informati-va fara nicio obligatie si scapati de grija furnicilor.

dezinsectie plosnite

Dezinsectie plosnite

In prezent, datorita  numeroaselor calatorii pe care  le facem,  plosnitele de pat au devenit un daunator foarte frecvent.  Este o insecta care se  hraneste cu sange uman sau sange cald. In general, isi dezvolta  activitatea noaptea , desi poate ataca si in timpul zilei. Provoaca  muscaturi usor de recunoscut si foarte enervante si dureroase. Daca aveti probleme cu plosnitele de pat, sunați-ne fara nicio obligatie.

servicii deratizare

Servicii Deratizare

Ecoprevent va pune la dispozitie mai mult de 10 de ani de experienta in  tratamente de deratizare . Eliminarea rozatoarelor  este importanta  deoarece acestea  compromit sanatatea mediului inconjurator, raspandesc boli, contamineaza alimentele, provocand probleme grave . Șobolanii au maxilarele superioare si inferioare foarte dezvoltate pe care le folosesc pentru a roade totul. Eliminati sobolanii sau soarecii din casa dvs., sunati-ne fara nicio obligatie.

dezinsectie viespi

Dezinsectie Viespi

Viespile sunt mai periculoase si mai dsunatoare decat albinele si prezenta lor poate pune oamenii in pericol din cauza intepaturilor lor. In prezent a existat o mare proliferare a speciilor straine si agresive in Romania, astfel incat controlul trebuie sa creasca si masurile trebuie luate in mod corespunzator. Tratamentele oferite sunt sigure si va afecteaza activitatea dvs.

Scapa acum de viespi usor, suna-ne fara nicio obligatie.

dezinsectie tantari

Dezinsectie tantari

Tantarii sca si daunatori pot provoca disconfort grav populatiei. Muscaturile lor sunt dureroase si provoaca mancarime si eczeme la nivelul dermei. In plus, in unele cazuri pot fi vectori contagiosi ai bolilor pentru om. Tantarii raspandesc boli precum: Malaria, Febra West Nile, Febra Dengue, Filarioza limfatică, Virusul Zika.

Scapati acum usor de tantari, sunati-ne fara nicio obligatie.

Garantia Calitatii – Servicii certificate

Ecoprevent ofera clientilor sai servicii acoperite de garantia calitatii prin toate certificarile si autorizatiile obtinute de la institutiile de resort din domeniul DDD. Suntem autorizati de PMB, DSP, DSV si Politia Capitalei. Detinem si urmatoarele certificari:

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

OHSAS 18001

ISO 22000:2018

HACCP

Suna