Deratizari rezidentiale in bucuresti si Ilfov

Ce servicii de deratizare oferim pentru persoanele fizice.

La Ecoprevent folosim o gama larga de produse chimice si biologice care garanteaza controlul eficient al sobolanilor si / sau soarecilor si sunt capabile sa le tina la distanta de proprietatea dvs. Tehnicile noastre de deratizare in casele din bucuresti si Ilfov impotriva acestui tip de daunatori se concentreaza pe exterminarea rozatoarelor  si a soarecilor care pot dauna oamenilor, transmitand boli sau servind ca vector de transmitere, care poate dauna atat animalelor, cat si oamenilor.

Pericolul aparitiei rozatoarelor iarna in case reprezinta o problema pentru om. Importanta combaterii rozatoarelor vine din rolul lor in  transmiterea bolilor,  printre care se numara ciuma bubonica, tifos, rabie, trichilenoza, etc. Si toate acestea datorita actiunii sale ca vehicul de transmitere a bolilor.

Acestia contamineaza alimentele si apa  cu trichineloza, salmonela, leptospiroza, cariomeningita limfocitara si boala Weil prin urina, muscaturi sau excremente. In plus, poarta pe corpul lor gandaci, purici sau acarieni  responsabili de diferite boli. Dintre rozatoare, Rattus rattus , Mus alexandrinus , Mus musculare sau Rattus norvegicus merita mentionate pentru frecventa lor, care sunt capabile sa transmita mai mult de 20 de agenti patogeni, dand nastere unor boli prin saliva si excrementele lor.

deratizare sobolani

Un pacient de 42 de ani a ajuns in spital in stare critica, dupa ce a coborat intr-un subsol contaminat cu dejectii de sobolan. Are leptospiroza. E al doilea caz, in doar cateva zile. Altii au facut boala dupa ce au baut bere la cutie!

Dr. Tudor Ciuhodaru


Leptospiroza – aceasta bacterie se transmite prin dejecte de sobolani. Patrunde in organism pe cale cutanata si pe calea mucoaselor, inclusiv mucoasa conjunctivala (daca este vorba de a face baie in apa infectata)

Dr. Carmen Dorobat

La Ecoprevent avem cei mai adecvati profesionisti si mijloace pentru ca lucrarea sa fie eficienta si de calitate. Prin urmare, oferim un serviciu adaptabil tipului de daunator si fazei de infestare in care se afla locuinta sau sediul dvs., oferind garantia necesara si sfatuind fiecare dintre clientii nostri in functie de cerintele lor.

Statiile de intoxicare utilizate sunt suporturi de siguranta pentru momeli, care impiedica momeala prinsa in interior sa fie furata de oameni sau animale. Totodata protejeaza momemile de intemperii (ploaie, zapada, soare).

In cazul in care rozatoarea moare in interiorul casei intr-o zona accesibila si doriti sa o indepartati, puteti contracta serviciul de  indepartare a deseurilor generate de deratizare in zilele de dupa tratament. In acest caz, colegii nostri vor colecta, contra-cost, cadavrele de soareci sau sobolani si ii vor preda unui distrugator autorizat. In astfel de situatii va putem oferi si servicii de dezinfectie cu rol de eliminare a mirosurilor neplacute.

deratizare persoane fizice

Solicitati informatii gratuite despre deratizare.

Contactul deratizarilor caselor din Zaragoza

Solicitati informatii telefonice gratuite despre serviciul nostru de  combatere a rozatoarelor Bucuresti si Ilfov si un tehnician profesionist va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie. De asemenea, puteti trimite si o solicitarea pe formularul de contact si va vom ajuta cat mai curand posibil.

Leave this field blank
Suna