Dezinfectia impotriva coronavirusului

Schimbarile aduse de anul 2020 in privinta dezinfectiei.

Oferim, atat persoanelor fizice, cat si companiilor sau institutiilor, un serviciu de dezinfectie impotriva coronavirusului si a altor agenti patogeni daunatori sanatatii.

Odata cu sosirea coronavirusului, un nou tip de agent patogen, dezinfectarea tuturor tipurilor de spatii a devenit un element cheie in lupta impotriva raspandirii acestui virus. Acest virus poate fi neutralizat folosind produse dezinfectante specifice, care nu numai ca il vor distruge, dar va actiona si asupra celorlati germeni, cum ar fi bacteriile si ciupercile.

Operatorii nostri au instrumentele si produsele necesare pentru dezinfectarea oricarui tip de spatiu . Acest tip de serviciu poate fi solicitat si cu caracter preventiv, cat si atunci cand a existat un caz pozitiv de coronavirus.

Datorita dezinfectarii profesionale a coronavirusului, putem elimina prezenaa acestui virus pe toate suprafetele, in special in zonele greu accesibile.

dezinfectie nebulizare

CUM SE FACE DEZINFECTIA CORONAVIRUSULUI?

Personalul nostru calificat , echipat corespunzator, va pulveriza un amestec dezinfectant cu pulverizatoare speciale, nebulizatoare. Aceasta nebulizare , care se realizeaza prin particule foarte mici, este capabila sa ajunga in toate colturile si, datorita dimensiunii reduse a picaturilor, pe langa faptul ca este foarte eficienta, nu va „umezi” suprafetele, lasandu-le uscate intr-o proportie foarte mare. Dezinfectia prin nebulizare este foarte rapida si implicit pot fi tratate suprafete foarte mari intr-un interval de timp scurt .

Serviciul nostru de dezinfectie este recomandat in special pentru toate acele facilitati si chiar vehicule, care trebuie sa-si maximizeze igiena impotriva tuturor tipurilor de germeni si in special impotriva coronavirusului, care este, de asemenea, vulnerabil la produsele dezinfectante pe care le folosim.

In acest fel, puteti conta pe serviciile noastre de dezinfectie in Bucuresti, Ifov, si nu numai, pentru:

  • Birouri
  • Hoteluri – Retsaurante
  • Magazine
  • Transport
  • Camine de batrani
  • Centre de sanatate
  • Scoli, crese, gradinite
  • Case private

Pentru a garanta rezultatele bune ale unei lucrari de dezinfectie, este necesar ca aceasta sa fie efectuata de profesionisti cu experienta . Operatorii nostri, echipați corespunzator cu combinezoane antichimice, folosesc utilaje adecvate si produsele necesare pentru a dezinfecta intregul spatiu in cel mai mic detaliu.

Leave this field blank
Suna